Koestraat

Koestraat Campus

De Koestraat campus bestaat uit vier verdiepingen en telt maar liefst 120 kamers. HZ University is gelegen tegenover de campus.

Naast de 1-persoons studio’s zijn er ook 16 gedeelde studio’s, ook wel ’twin rooms’ genoemd. De twin rooms beschikken over een eigen kamer. De faciliteiten worden gedeeld met een medestudent.

Afstand tot centrum: 0,45 km

Afstand tot supermarkt: 0,18 km

Afstand tot station: 0,75 km

Afstand tot strand: 9 km

Kenmerken

 • Alle 1-persoons studio’s (smart cube) zijn voorzien van een slaapkamer, badkamer met toilet, wastafel en douche en eigen keukenblok. Het keukenblok bestaat uit (opberg)kastjes, afzuigkap, een gootsteen en aanrecht. Keukenapparatuur zoals een inbouwkoelkast zijn in veel studio’s standaard aanwezig.

  De studio’s variëren in oppervlakte en zijn tussen de 14m2 en 39m2. Alle studio’s hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel (m.u.v. van de twin rooms).

  De studio’s zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie: Furniture Fund. Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs.

  Ook is het via Gapph mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum.

 • Er is per verdieping een gezamenlijke woonkamer waar leuke sociale activiteiten worden georganiseerd. Op de begane grond is er een overdekte fietsenstalling te vinden. Ook zijn er op elke verdieping wasruimtes te vinden, bestaand uit drie wasmachines en drie drogers.

 • De schoonmaak van je eigen kamer is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen. Je houdt je kamer dus zelf schoon en opgeruimd.

 • De kale huurprijs is afhankelijk van de grootte van de studio en kan dus verschillen. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag.

  De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De prijs van de studio’s ligt ongeveer op € 437,01,- per maand. Sommige studio’s kunnen duurder zijn. Alle studio’s hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag? Klik dan hier.

  Klik hier voor de plattegronden.

 • Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

University College Roosevelt | Student Housing | Koestraat

Specificaties

Prijs per maand: vanaf € 437,01,- (excl.)
Oppervlakte: 14-39 m2
Keuken: Privé
Interieur: Kaal
Ruimtes: 120
Badkamer: Privé
Start met typen