Flexibele Campus

Flexibele Campus

De flexibele Campus bestaat uit een paar locaties: Zuidsingel, Nieuwe haven en Hof van Sint Pieter. Alle locaties bevinden zich nabij de UCR universiteit en het centrum. De locatie Nieuwe Haven bevindt zich in dezelfde straat als de Koestraat campus (richting de bibliotheek). De locaties Zuidsingel en Hof van Sint Pieter liggen nabij de Bagijnhof Campus. Domburg Schuitvlot bevindt zich aan de rand van het centrum van Middelburg.

Mocht het voorkomen dat wij jou geen beschikbare kamer meer kunnen aanbieden in één van de hoofdcampussen dan krijg je tijdelijke een kamer toegewezen in één van de flexibele campussen tot er een kamer beschikbaar komt in één van de hoofdcampussen.

Deze locaties worden ook gebruikt voor HZ studenten of reguliere huurders (studenten van andere scholen of starters).

Afstand tot centrum: 0-500 m

Afstand tot supermarkt: 0-500 m

Afstand tot station: 0-500 m

Afstand tot strand: 9 km

Kenmerken

 • Nieuwe Haven: De locatie Nieuwe Haven is gelegen in het centrum en is een monumentaal. De studio’s variëren in oppervlakte van 30m2 tot 55m2 en beschikken over een eigen keuken en badkamer. Ook beschikt deze locatie over een gezamenlijke tuin met een fietsenschuur.

  Zuidsingel: De studio’s aan de Zuidsingel zijn vergelijkbaar met de studio’s aan de Nieuwe Haven. De studio’s zijn voorzien van eigen badkamer en keuken. De oppervlaktes variëren tussen de 28m2 en 60m2.

  Appartementen op de begane grond hebben een eigen tuin. De appartementen vanaf de 1e verdieping hebben een eigen balkon. Aan de achterkant van het complex bevind zich een fietsenberging. Let op: In de servicekosten zijn de kosten voor gas, water en elektra niet inbegrepen.

  Hof van Sint Pieter: Deze locatie bestaat uit aaneengeschakelde woningen met kamers. Je deelt de badkamer, toilet en keuken met medebewoners. De oppervlaktes van de kamers zijn tussen de 14m2 en 23 m2 groot. Alle kamers worden ongemeubileerd aangeboden.

  Domburg Schuitvlot: Deze locatie ligt aan de rand van het centrum van Middelburg en biedt volledig gemeubileerde kamers aan in een sfeervol pand.  Het pand beschikt over een grote keuken, een wasruimte, 4 badkamers en 5 aparte toiletten. De kamers zijn voorzien van raambekleding, lampen, bed met matras en beddengoed, linnenkast en een bureau met stoel.

 • In alle woonruimtes van de Nieuwe Haven, Zuidsingel, Hof van Sint Pieter is er CampusNet internet en kabel televisie.

  Nieuwe Haven: In dit monumentale pand zijn studio’s gerealiseerd. Let op: er zijn geen aansluitingen voor een wasmachine aanwezig in de studio’s, maar wel in het pand. In deze campus is er geen wasmachine aanwezig, alle bewoners zorgen gezamenlijk voor een wasmachine.

  Zuidsingel: Bij de kamers in de Zuidsingel heeft iedere een aparte wasmachine aansluiting. Je zorgt zelf voor een wasmachine. Dit is de enige locatie waar je zelf zorgt voor aansluiting van elektra, gas, water en licht. Mocht je hierbij hulp nodig hebben dan helpen wij je hierbij. Klik hier om contact met ons op te nemen.

  Hof van Sint Pieter: In deze flexibele locatie heb je een eigen kamer, maar deel je de andere voorzieningen. Sanitaire voorzieningen als de keuken deel je met je medebewoners. Ook zijn er gemeenschappelijke leefruimtes. In deze campus is geen er wasmachine aanwezig, alle bewoners zorgen gezamenlijk voor een wasmachine.

  Domburg Schuitvlot: Deze locatie biedt gemeubileerde kamers aan, beschikt over een grote keuken, wasruimte, 4 badkamers en 5 aparte toiletten.

 • De schoonmaak van je eigen kamer is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen.
  De gemeenschappelijke ruimtes zoals de gangen, badkamer, toilet en vloeren worden één keer per week schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten.

  De schoonmaak van de keuken(kastjes), koelkast en het opruimen van afval in de keuken, is ook niet inbegrepen.

 • Nieuwe Haven: De kale huurprijs voor een studio aan de Nieuw Haven begint bij €404,- per maand. De grootste studio kost €511,27 per maand. Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

  Zuidsingel: De kale huurprijzen voor een studio aan de Zuidsingel variëren van €360,50 tot €403,14 per maand. Het is mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

  Hof van Sint Pieter: de kale huurprijs voor een kamer begint bij €230,00 per maand, de huurprijs voor de grootste kamer van 23m2 bedraagt €344,92 per maand. Omdat het kamers zijn met gedeelde voorzieningen is het helaas niet mogelijk huurtoeslag aan te vragen.

  Domburg Schuitvlot: De kale huurprijzen voor een kamer aan het Domburg Schuitvlot variëren van €250,45 tot €380,00 per maand.

  Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huren omhoog mogen. De huurprijs kan dus elk jaar veranderen.

 • Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten.
  De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten.
  Bekijk hier de servicekosten per flexibele locatie.

Specificaties

Prijs per maand: € 230,00 - 480,00 (excl.)
Oppervlakte: 14-60 m2
Keuken: Gedeeld/privé
Interieur: Kaal
Ruimtes: 63
Badkamer: Gedeeld/privé
Start met typen