Bagijnhof

Bagijnhof Campus

Bagijnhof is de oudste campus locatie en beschikt over 180 studentenkamers. De campus heeft een ideale ligging midden in het centrum van het gezellige Middelburg en ligt op slechts 3 minuten loopafstand van de UCR en circa 8 minuten van de HZ.

De kamers zijn verdeeld over meerdere ‘huizen’ op het terrein. In elk huis is ruimte voor 10 tot 16 studenten.

Wonen in de Bagijnhof betekent wonen in een internationale community. Bagijnhof staat dan ook bekend om zijn gezellige etentjes en gezamenlijke huiswerksessies. Omdat de kamers geen eigen keuken hebben, wordt de gemeenschappelijke keuken goed gebruikt! Gerechten van over der hele wereld worden hier gemaakt.

Afstand tot centrum: 0,6 km

Afstand tot supermarkt: 1 km

Afstand tot station: 1,1 km

Afstand tot strand: 9 km

Kenmerken

 • Alle kamers zijn voorzien van een eigen wastafel, ook beschikt elke kamer over standaard gordijnen. De studio’s zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie: Furniture Fund. Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs.

  Ook is het via Gapph mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum.

 • Elk huis bestaat uit meerdere woonlagen met een gezamenlijke badkamer met toilet, wasruimte met twee wasmachines en twee drogers en op de begane grond een algemene keuken en woonkamer.

 • De schoonmaak van je eigen kamer is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen.
  De gemeenschappelijke ruimtes zoals de gangen, badkamer, toilet en vloeren worden één keer per week schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten.

  De schoonmaak van de keuken(kastjes), koelkast en het opruimen van afval in de keuken, is ook niet inbegrepen.

 • De prijs van de kamers is vanaf € 229 per maand. Sommige kamers kunnen duurder zijn. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag. De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag? Klik dan hier.

  Klik hier voor de plattegronden.

 • Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

University College Roosevelt | Student Housing | Bagijnhof

Specificaties

Prijs per maand: € 229 (excl.)
Oppervlakte: 10-20 m2
Keuken: Gedeeld
Interieur: Kaal
Ruimtes: 180
Badkamer: Gedeeld
Start met typen