Bachtensteene

Bachtensteene Campus

Bachtensteene bestaat uit 80 studio’s verdeeld over vier verdiepingen en is hiermee de kleinste campus. Deze locatie is direct gelegen naast de UCR-universiteit en het Gapph Student Housing kantoor, midden in het historische centrum van Middelburg.

Afstand tot centrum: 0,3 km

Afstand tot supermarkt: 0,65 km

Afstand tot station: 0,75 km

Afstand tot strand: 7,6 km

Kenmerken

 • Alle studio’s variëren in oppervlakte en zijn tussen de 20m2 en 35m2. Elke studio is voorzien van een slaapkamer, badkamer met toilet, wastafel en douche en een keukenblok. Het keukenblok is voorzien van (opberg)kastjes, gootsteen en aanrecht. Keukenapparatuur zoals een koelkast is niet aanwezig (tenzij de vorige student dit heeft achtergelaten).

  De studio’s zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie: Furniture Fund. Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs.

  Ook is het via Gapph mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum.

 • Op elke verdieping in Bachtensteene is een wasruimte te vinden, bestaand uit twee wasmachines en twee drogers. Ook is er op elke verdieping een gezamenlijke ruimte te vinden. Deze ruimte wordt gebruikt voor leuke sociale activiteiten.

  Liever samen met je mede studenten koken? Op de begane grond is een gemeenschappelijke keuken te vinden met maar liefst over 20 fornuizen!

 • De schoonmaak van je eigen studio is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen. De gemeenschappelijke ruimtes worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De glasbewassing wordt gedaan door een glazenwasser. De kosten van de schoonmaakkosten en de glasbewassing zijn verwerkt in de servicekosten.

  Download hier het schoonmaakrooster

 • Alle studio’s hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel. De kale huurprijs is afhankelijk van de grootte van de studio en kan dus verschillen. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag.

  De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De prijs is vanaf studio’s € 353,- per maand. Sommige studio’s kunnen duurder zijn. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag? Klik dan hier.

  Klik hier voor de plattegronden. 

 • Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

University College Roosevelt | Student Housing | Bachtensteene

Specificaties

Prijs per maand: vanaf € 353,- (excl.)
Oppervlakte: 20-63 m2
Keuken: Privé
Interieur: Gestoffeerd of kaal
Ruimtes: 80
Badkamer: Privé
Start met typen