Kanaalweg

De Kanaalweg

De Kanaalweg is de nieuwste campus van Middelburg. Dit volledig nieuwbouw complex de Kanaalweg is in April 2022 opgeleverd wat betekent dat jullie de allereerste bewoners zijn!

De ligging van het complex is perfect. Het centrum, scholen en het treinstation liggen voor de deur.  Het bestaat uit 3 verschillende gebouwen, waarbij het hoogste gebouw tot wel 8 verdiepingen gaat! De campus heeft in totaal 119 appartementen wat de ruimte biedt voor 236 bewoners!

Alle appartementen zijn voorzien van twee slaapkamers, een grote leefkeuken, badkamer en eigen berging. Ideaal om hier met twee personen jou (studenten)tijd door te brengen! Ook is er de mogelijkheid een eigen parkeerplaats te huren, is er een grote fietsenstalling aanwezig en op elk dak een mooie grote daktuin om te genieten van het mooie weer en uiteraard het uitzicht over Middelburg.

Klik hier om de plattegronden te bekijken.

Afstand tot centrum: 500 m

Afstand tot supermarkt: 1 km

Afstand tot strand: 8,6 km

Kenmerken

 • Alle appartementen worden volledig gestoffeerd opgeleverd. Dat betekent dat er een prachtige PVC vloer is aangebracht en er ook gordijnen hangen. Verder zijn ze voorzien van 2 slaapkamers, een grote leefkeuken, badkamer en eigen berging.

  Het keukenblok is voorzien van kastjes, gootsteen, aanrecht en uiteraard afzuigkap en ingebouwde inductie kookplaat. Verder keukenapparatuur is niet aanwezig.

  De appartementen worden ongemeubileerd aangeboden, wel werken wij samen met een partij die voor jou de kamer volledig kunnen meubileren!

  Klik hier om de brochure te bekijken.

 • Kanaalweg is een campus bestaande uit 3 gebouwen. Elk gebouw heeft 1 lift en 2 algemene trappenhuizen. Onder gebouw C is een parkeergarage aanwezig, bij gebouw B is een grote fietsenstalling.

 • De schoonmaak van je eigen appartement is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen. De gemeenschappelijke ruimtes, de gangen, entree en trappenhuizen worden dagelijks schoongemaakt met uitzondering van het weekend. De kosten van de schoonmaakkosten zijn verwerkt in de servicekosten.

 • De kale huurprijs kan per appartement verschillend zijn. Dit is afhankelijk van de grootte van het appartement. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag.

  De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De meeste appartementen kosten rond €647 excl. per maand. Sommige appartementen kunnen duurder zijn. Alle appartementen hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen.

 • Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten.

Appartement Tour – De Kanaalweg

Specificaties

Kanaalstraat Campus 2
Prijs per maand: vanaf € 647,- (excl.)
Oppervlakte: 37-50 m2
Keuken: Gedeeld met 1 persoon
Interieur: Kaal
Ruimtes: 119
Badkamer: Gedeeld met 1 persoon
Start met typen