J. Roggeveenhof

J. Roggeveenhof Campus

Campus Roggeveenhof is bekend vanwege haar mooie ligging in de buurt van de Zeeuwse kanalen van Middelburg.

Deze campus bestaat uit zeven verdiepingen en beschikt naast 1-persoons studio’s, ook over 12 gedeelde studio’s, ook wel ‘twin rooms’ genoemd.

Wist je dat elke gang wekelijks ‘hallway dinners’ organiseren? Dit is een leuke gelegenheid om je medestudenten van Roggeveenhof beter te leren kennen!

Afstand tot centrum: 1,1 km

Afstand tot supermarkt: 0,55 km

Afstand tot station: 1,7 km

Afstand tot strand: 8,6 km

Kenmerken

 • Alle studio’s zijn voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en een keukenblok.

  De twin rooms beschikken over een eigen kamer. De faciliteiten worden gedeeld met een medestudent.

  Alle studio’s zijn ongemeubileerd. Jaarlijks organiseert de HAC (onderdeel van UCR) een meubel actie: Furniture Fund. Tijdens de Furniture Fund kunnen studenten tweedehandse meubels kopen voor een leuke prijs.

  Ook is het via Gapph mogelijk om een compleet meubelpakket af te nemen. Studenten worden van tevoren geïnformeerd over de mogelijkheden en de uiterlijke besteldatum

 • In de campus zijn er drie gemeenschappelijke ruimtes en vier wasruimtes te vinden. De wasruimte bestaat uit 12 wasmachines en 12 drogers.

 • De schoonmaak van je eigen kamer is niet bij de huurprijs/servicekosten inbegrepen. Je houdt je kamer dus schoon en opgeruimd.

 • De kale huurprijs is afhankelijk van de grootte van de studio en kan dus verschillen. Elk jaar bepaalt het kabinet met welk percentage de huurprijs omhoog mag.

  De huurprijs kan dus elk jaar veranderen. De prijs van de studio’s ligt op ongeveer € 437,01,- per maand. Sommige studio’s kunnen duurder zijn. Alle studio’s hebben een eigen brievenbus en eigen deurbel. Het is mogelijk om huurtoeslag aan te vragen. Wil je informatie over het aanvragen van huurtoeslag? Klik dan hier.

  Klik hier voor de plattegronden.

 • Naast de huurprijs betaal je maandelijks een bedrag aan servicekosten. De servicekosten zijn bedragen voor bijkomende leveringen en diensten. Lees hier meer over hoe de servicekosten zijn opgebouwd.

University College Roosevelt | Student Housing | Roggeveenhof

Specificaties

Prijs per maand: vanaf € 437,01 (excl.)
Oppervlakte: 18-22 m2
Keuken: Privé
Interieur: Kaal
Ruimtes: 180
Badkamer: Privé
Start met typen