Reparatieverzoek Bachtensteene

Reparatieverzoek indienen Bachtensteene

Onderaan deze pagina kun je jouw reparatieverzoek of storing doorgeven. Zodra wij jouw reparatieverzoek hebben ontvangen, zetten wij deze door naar het reparatiebedrijf waar wij mee samen werken. Je ontvangt van ons een mail met instructies.

Bij de campus Bachtensteene is een servicepakket niet inbegrepen. Dit betekent dat klein onderhoud door de student zelf wordt uitgevoerd.
Zie hieronder een paar voorbeelden;

 • Het vervangen van een lamp
 • Deurklink vastzetten
 • Frontje stopcontact vastzetten
 • Wc-bril die los zit vastzetten
 • Loszittende plankjes vastzetten

Voor groot onderhoud kun je wel aan Gapph doorgeven. Zie hieronder een paar voorbeelden;

 • Verwarming doet het niet
 • Lekkage in de douche
 • Geen warm water

Voor reparatieverzoeken vanuit de Bachtensteene campus, neemt de eigenaar van de campus direct contact op met jou voor het maken van een afspraak. Belangrijk is dat het juiste mobiele telefoonnummer bij ons bekend is.

Belangrijk

Reparaties die worden gedekt door de huurprijs zijn alleen zonder extra kosten voor de huurder(s) als het niet te wijten is aan nalatigheid of schuld van de huurder(s). Als er iets moet worden gerepareerd of vervangen als gevolg van nalatig onderhoud, worden de kosten in rekening gebracht bij de huurder(s).

Deze lijst is niet 100% volledig. Dat betekent dat in alle andere gevallen waarin
er onzekerheid is, het verstandig is om jouw huurovereenkomst en de algemene voorwaarden te raadplegen voordat je Gapph vraagt om het te repareren. Op deze manier voorkom je onverwachte kosten. Indien die kosten voor jezelf zijn, dan zal Gapph dat vooraf laten weten. Heb jij je bijvoorbeeld buitengesloten? Dan is Gapph genoodzaakt om een bedrijf in te schaken op jouw kosten.

Heb je een storing of reparatieverzoek?

Vul dan onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

  Jouw gegevens

  Ik wil graag het volgende doorgeven:

  Jouw bericht

  Upload een bijlage

  “Gapph is graag op de hoogte van de voortgang van jouw reparatieverzoek”

  Start met typen